Contact

Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România

Str. Dâmbovița 9-11, Sector 6, București, cod poștal 060842

Program de lucru cu publicul:

Luni — Joi   orele 09:00 – 15:00
Vineri       orele 09:00 – 13:00

Telefon 021 430 00 39

e-mail: uniuneabaptista@gmail.com

Alătură-te conversației

9 comentarii

 1. Pacea Domnului nostru Isus Hristos sa va intareasca sufletul. Amin.
  Ma numesc Sorin Petrache si sunt membru in Biserica Crestina Baptista BETEL din Salonta.
  Cu respect va solicit, in numele fratelui pastor Mihai Cociubei din Salonta, păstorul Bisericilor Crestine Baptiste din Ianosda, Homorog, Martihaz, Ghiorac si Hidiselu de Sus din județul Bihor, detalii privind procedura de schimbare a vechilor Autorizatii cultice eliberate de Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania – Cultul Crestin Baptist.
  Fratele pastor doreste sa schimbe vechile Autorizatii de functionare ale Bisericilor din localitatile bihorene Ianosda, Homorog, Martihaz si Ghiorac.
  Documentatia necesara va fi pregatita de mine, pentru fiecare biserica in parte, si o voi trimite pe adresa Uniunii sau la orice alta adresa recomandata de Dumneavoastra, prin Posta Romana, intr-un singur plic. (restul detaliilor au fost moderate, pentru a respecta legile privind confidențialitatea și protectia datelor personale)

  1. Stimate frate, solicitarea dumneavoastră a fost luată în atenție de departamentele specializate ale Uniunii, în vederea soluționării ei. Vă mulțumim pentru implicare și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvânteze viața și lucrarea pe care o faceți pentru El.

 2. Doresc din toată inima, credincioșii baptiști din Romania sa tina cont de principiile de viață creștină arătate de Domnul Isus.
  Sfintire., Unitate, și cu armele luminii în mana.
  In El nu este schimbare nici umbra de mutare.
  Domnul este aproape și e păcat tocmai acum sa pierdem cununa. Binecuvântarea Domnului să însoțească biserica Lui.

 3. Va rog frumos, se tine undeva serviciul divin online, prin live video? Ne-ar ajuta foarte mult, in aceste vremuri de restriste… Suntem persoane in varsta si ni se recomanda sa nu iesim din casa. Va multumim foarte mult!

  1. Probabil că ați descoperit deja numeroase locații de unde se transmit live predici, cântece creștine, mesaje de edificare și de încurajare. Apelați la credincioșii baptiști mai tineri din biserică și sunt convins că vă vor ajuta mai bine decât am putea-o face noi, de aici, de la distanță. Dumnezeu să vă binecuvânteze în această perioadă complicată.

 4. Buna ziua.

  Pe site aveti o greseala la textul de miercuri pentru Saptamana de Rugaciune 2021, s-a scris gresit Ps.84:1-4 (care e marti), in loc de 2 Tim.4:1-8 (cum ar trebui pt miercuri). In varianta PDF observ ca e corect.

  Dumnezeu sa va binecuvanteze.

  1. Multumin pentru semnalare. Am corectat. Fiți binecuvântat!

 5. Ziua buna
  Oare ma puteti ajuta cu o adresa de email de la editura uniunii?
  As dori sa intreb cateva lucruri despre un titlu
  Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.